Stress del 2

Men nu blir jag irriterad på riktigt!! Här sitter jag med gitarren och försöker att skriva nytt material och koppla av så börjar stressen komma med stormsteg! Tvätten ska vikas, sista av städningen ska göras och sedan så ska en vän komma över i eftermiddag och jag måste hinna byta om och handla lite mat och munchies för ikväll! Vad hände med min lugna dag? Nu sprack ju min plan om att chilla och bara njuta av en underbart fin dag!
Ja, suck…det blir inte alltid som man vill här i livet 😀 dagarna och veckorna går för fort…skolan lastar bara på mer och mer uppgifter, tentor och arbeten på varandra…

Vart finner man luckan att andas ut? När hinner man som student att pusta ut? Snart sportlov, då ska jag i alla fall stå alldeles stilla i stormen och bara blunda…finna min inre ro…Nina Simone predikar ur mina högtalare att solen kommer och att allt blir bra…om jag bara fick höra dig sjunga varje natt innan jag somnade….

Missförtå mig inte fel, jag ser fram emot att träffa min gamle vän igen självklart, det är bara det att det är så mycket att ordna och ställa med innan man ses!

Ciao, nu ska jag iaf ta en powernap!
hörs imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.