Stress…

Förr när man hade en ledig dag från plugget, jobbet whatever så brukade jag få sådan panik över att jag skulle få så himla mycket gjort under dagen att man totalt missade att varva ner och koppla av! Det var hemskt, man skulle städa, hinna med en sväng på stan och plugga eller träffa lite vänner. Man hann ungefär med hälften av alla ens planer sedan så mådde man bara dåligt och fick stressmage. Huvva, varför är det så att man måste tävla med sig själv för? Man tävlar om hur mycket man kan hinna med på så kort tid som möjligt.

Så nu idag på min lediga dag så ska jag ta det chill…jag väntar på att min tvätt ska bli klar och sedan så ska jag äta någon slags lunch i lugn och ro. Jag har stereon på hög volym och idag så ska jag verkligen finna min inre ro och mitt lugn ute i solen. På med solbrillorna och MP3-spelaren full av ny musik!

Ska inte göra något, bara njuta av denna dag och sedan om det faller mig in kanske plugga lite! Har ju det här förbaskade specialarbetet att göra och Historia B uppgiften att rätta…vänta nu, nu börjar stressen komma igen. Ni ser, det är så enkelt att falla tillbaks till dåliga vanor igen. Nu tar jag några djupa andetag och bara slappnar av…låt stressen rinna av en.

Jag plockar upp gitarren istället och spelare lite…då ska ni se att min stress försvinner!

Ciao

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.