Onödigt eller en upplevelse för sinnet? Upplevelse för rika…

http://vk.se/Article.jsp?article=253935

’Gyllene mat gav mersmak’….jodu, det tror jag säkerligen, men för vilka då? Varför lägga ner tid på att framställa något som ingen vanlig ’svensson’ eller invandrare ens har råd med? I dagens inflations samhälle så känns inte en 10 000 kr pizza som det rätta svaret.
Ja, kanske att monopol gubben kan komma till Umeå och Ängen och njuta av en? Vem vet, men då säger jag dig att hörru du monopol gubben, sänk priset på Centrum och Norrmalmstorg!

Alltid så ska det vara att man tävlar mot varandra om vem som kan bräcka vem, men nu så står jag återigen som ett frågetecken! (?) Vem tävlar Ängen mot? Vilken pizzeria eller restaurang hotar att sätta sig upp emot denna vansinnes pizza?
Svaret är enkelt: Ingen!

Hade totalt glömt bort Ängen by the way. Restaurangen som har ändrat namn och tema ett antal ex gånger. Kommer ihåg när man sprang runt som ’odödlig’ 14-15 åring på Mariehem och UG (Ungdomsgården) och gick förbi Ängen (dåvarande Shadow) som var en pizzeria som låg i bakgrunden av Pizzeria Maria.

Kanske denna pizza är ett skrik för uppmärksamhet? Att man vill hamna i rampljuset på Umeås lokala tidning? Att få kändiskap för något lika galet som Skellefteås ’Calskrove’ (Vilket är helt korkat och vidrigt) Vem i hela friden skulle kombinera en calzone med ett saggigt skrovmål? varför inte bara skjuta upp en massa fett i ådrorna på en gång för?

Nä, jag är inget hälsofreak på något sätt men jag skulle aldrig trycka i mig ett skrov och en pizza samtidigt. För att inte tala om att lägga ut mina surt förvärvda pengar på en vansinnes pizza.

Vart är snabbmats kulturen på väg? What’s next? En 10 000 kr kebabrulle?

Over and out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.