Ormar, giftormar!!

Jadu, vaknade 07 av att radioklockan skrek och tjöt…ville öppna fönstret och kasta ut den! Var bara att gå upp, slänga på sig nå kläder som låg på golvet…sedan pallra sig ner till tvättstugan och banka i lite tvätt…

Dagens tanke är, jag läste i tidningen eller om det var på text-tv att en man hade blivit biten av en giftorm, en kobra i Umeå.

Det här är något som jag har varit förbannad över ett längre tag. Det finns tydligen inga regler för vilka giftormar osv man får ta in i landet (enligt farsgubben) frågade runt och det stämde tydligen. Något nöt (ett riktigt spån) hade ju tagit in 50 st giftormar till Sve i Skåne.

Vad är det med människor eg?? Varför? Om jag bodde bredvid en granne som hade importerat och höll 50 giftormar eller ens 1 i sin lya så hade jag gjort allt, verkligen ALLT för att få henne/honom vräkt. Vem har kontroll på 50 ormar, om en smiter då?

’Hej, jag är din granne, jag har 50 giftormar i min lya, nu är det så att en har rymt, finns den i din lya?’

Snacka om att jag hade flippat sönder 2009!!

Vad är det med Sverige och dess regler?? Sätt regler för vad man får ha för djur i sitt hem och inte!! Vill ni ha 50 giftormar dörr i dörr med er? Nä, tror inte det!!

Adjö /Oresonligt arga Erik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.