Friluftsdag Vs. Soliga tisdag!

Vilket väder det var idag! Underbart =) skulle haft med mig solbrillorna!
Hann att vara ute och promenera lite med Mika (har alltid lika kul tillsammans med dig lillen!) Sanslöst schyst tjej =)

Sitter och renskriver NkB redovisningen på tors. Är med i ett bra gäng! Nu ska man bara övervinna rädslan att redovisa inför klassen…allas blickar på en, en granskande lärare och tystnaden. Får kallsvettningar nu när jag tänker på det…huvva. Nåja, morsan har gång på gång matat på om att det bara är att föreställa mig att det är nära och kära som lyssnar på en…vad hjälper det liksom? Samma scenario ändå för mig tycker jag!
Hahaha, hon är rolig och schyst som försöker underlätta för mig…mamsen…

Jaha, snart så kallat sportlov, oj det var ååååår sedan man hade sånt. Som knegare så har man ju jobbat under sådana lov. Men nu som student så! Ska hinna med mycket men ändå få gott om tid att vila upp mig. Åka snowboard, bildmuséet, plugga, åka på någon slags utflykt (det MÅSTE bli av, skulle vara värt), sedan bara vara ute i vad jag hoppas på bli en solig vecka!! Ska definitivt fota en massa 😀

Om mitt förra inlägg om giftormar var otydligt på något sätt så var det att jag är RÄDD för personer (spån och korkade sådana) som skaffar giftormar och har i sin bostad! Man vet aldrig vad som kan hända, att de rymmer osv. Jag vill INTE ha en sådana granne…vem i hela friden skulle vilja det? Nåja, nu klargjorde vi det iaf!

Martin åker till Stensele (din ve’ huggare!) och de flesta drar hemåt i landet under lovet. Jag håller fanan högt här i Umeå! Min morbror kommer ju hem från Thailand, ska bli kul att höra om det och förhoppningsvis få se en massa bilder därifrån! Hahaha, vilket wildcard asså! Trodde vi aldrig att han skulle göra!

En bra dag har det varit…CSN om mindre än 2 tim. Ser vi fram emot, tack för det!

Ingen semla blev det idag!! Skandal, fattig student man är. Men funderar på att införskaffa mig en sådan imorgon, då ska man ju storhandla mat dessutom. Underbart!

Ciao, ska knåpra på något överlägset att laga på fredag då Martin ska krascha här!

Hasta luego muchachos!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.