Gråa dagar Vs. Inreda!

Nu får solen ta och titta fram. Vad är det här för start på lovet? Samtidigt så är det rätt skönt att kunna vara inne och läsa lite sporadiskt och plugga litegrann. Men man blir inte alls lika glad som när solen väljer att visa sig.
Jag hoppas på att kunna få vara ute en hel del och fota. Brorsan har ju också lov nu så man kanske kan dra en utflykt någon dag, vara i solen och inte vet jag, ta med sig matsäck!

Vad mer då?

Känner mig lite seg idag, blev rätt sent inatt. Satt och försökte knåpra på skräckhistorian till engelskan…det är en väldigt svårt genre. Man måste verkligen fånga läsaren och kunna sätta lite skräck i läsaren dessutom. Mycket svårt, prova själv!

Tvätt och städning som gäller idag. Nu är det dags att göra ett ryck! Kan inte slappa ihop totalt…Nä, nu ska jag käka lite frukost. Sparka liv i mig själv.

Hamnade på en väldigt trevlig fest igår…lyan var gigantisk och den hade en väldigt ’Feung Shui’ känsla…massa plantor, stora som stod på golvet osv…kändes så varm och lugn. Oj, vad stilrent! Tror jag ska bli den tredje personen som flyttar in dit! hehe, sova på den gigantiska soffan! Blir att köpa en golvplanta och lite andra plantor! Så fräscht!

Nåja, städa och tvätta…inte hamna på sidospår nu.

Ciao…snart kommer Stig hem från Thailand! Ska bli kul att få höra hur resan var!

Men Feung Shui, det är grejer det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.