Sportlov…

Babylonsjukan…

’Ja, ring doktorn & skicka nån’
För jag har babylonsjukan
Ring akuten & säg kom snabbt
För jag har babylonsjukan’

’Mitt huvud är fullt av bilder & kvinnor & bilar & pengar
Reklamen dom sänder att
Dom fina sakerna i livet som du bör
Jobba för & jaga tills du dör’

Vilket tråkigt väder för lov…Men då får man improvisera…Jag städar, möblerar om, sover, vilar, tar power naps lite sporadiskt…hahaha…ja det blir en del plugg också faktiskt…tog en powerwalk imorse…kallt, kallt och jobbigt! men skönt nu efteråt…

Har hittat en fin funktion på min mobil! Man sparar en lista med nummer från sin telefonbok. Sedan så är det bara de numren som kan ringa en. Alla andra nummer möts av en upptaget ton! Sedan när de ringer så ser jag vilka nummer som försökt ringa mig och jag kan på så sätt bestämma om jag vill svara eller inte! Alltså bara gruppen med nummer som jag har valt som kan komma fram med sina samtal….Mycket bra funktion!

http://vk.se/Article.jsp?article=258263 fniss…

Vad är det för fel på människor egentligen? Är vi civiliserade människor eller hundar som kissar lite överallt? Jag menar, vad har man toaletter till för? Så nasty att bara gå lite varstans man vill…smutsiga och vidriga spån.
Tänk om alla skulle gå på toaletten lite överallt när dom kände för det? Hyfs och fason…kom igen. Är ni djur eller människor? Aldrig hört talas om att hålla er? Jag är MÄSTAREN på att hålla mig…nice kunskap att kunna! Kanske något för mig CV? Nja, jag tror inte det hjälper!

Ska ringa morsan nu! Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.