Ny vecka, nya händelser…

Lite ur VK idag:

1. http://www.vk.se/Article.jsp?article=261889
2. http://www.vk.se/Article.jsp?article=261976
3. http://www.vk.se/Article.jsp?article=261939

En händelserik dag på VK verkar det som!
Det var inte lite öl heller, någon som verkar ha varit törstig? =) Eller kanske ville bunkra upp med billig öl, efter kanske sälja lite? Vem vet, hur som helst! Hade nog sett rätt lustigt ut med all denna öl i bilen.

Nu verkar slasken äntligen hittat sig till kära Umeå…Mummel, svordomar…hemsk tid, går ej att cykla eller gå normalt på gatorna, måste bunkra upp med strumpor och sockar nu…så blött.

Satt och dividerade med en god vän igår om att det är inte lätt att spara och lägga undan pengar som student…CSN alltså…man är inte direkt rik på något sätt. Som tur är så klarar man sig iaf! Det är det viktigaste. Det ska kosta att studera och man lever på lånade pengar…någon mer än mig som tycker det är lite vridet? Att man som student ska bli ’straffad’ för att man vill utbilda sig…hrm, ja det är lite skevt tycker iaf denna fattiga student! Men man får skaffa sig ett deltidsjobb eller mja, iaf ett extrajobb. Lite svårt och jobbigt samtidigt då man kliver upp kl 06 och kommer hem vid 16.30 tiden varje dag i veckan och dessutom alltid har massor av läxor att göra. Jobbigt att skaffa sig ett jobb till då…

Ja, www.ams.se och leta jobb…plugga, jobba och var glad…Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.