Erika Åberg

Bomull i skallen

I torsdags fick jag för mig att jag ska dra ner på snusandet och kaffet. Sagt och gjort! Gick förbi på Tehörnan och handlade en massa goda teer och köpte på mig senare Onico – tobaksfri snus. Jag har tillåtit mig att om jag blir akut snussugen får jag ta en riktig snus, men mest är det Onico som ska gå åt. Och det går förvånansvärt bra! Jag har insett att jag "okynnessnusar" nog mest. Jag måste ha något under läppen, men det måste inte vara en riktig snus. Skön insikt!

Men nu, såhär tre dagar in i mitt projekt, känns min skalle som om den vore inlindad i bomull. Den är ju van att få kickar av nikotin och koffein, nu får den ingenting. Men det är ju övergående! Det ska bli skönt att vara lastfri! 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Daniel

    Fast de flesta tesorterna innehåller ju faktiskt också koffein, även om det är i aningen mindre dos än kaffe. Vill du ha naturligt koffeinfritt té ska du köpa gröna tesorter. Svarta tesorter innehåller vanligtvis koffein också, även om det som sagt är aningen svagare än kaffe.

  2. Erika Åberg

    Svar till Daniel (2013-02-25 11:18)
    Hej Daniel!

    Svart te har jag inte druckit på massor av år. Numera är det endast rött, grönt och örtte jag dricker. Min fasta och min nertrappning av kaffe och snus är genomtänkt och planerad 🙂 Men tack för din omtanke!

  3. Erika Åberg

    Svar till Cecilia Brönemyr (2013-02-25 11:49)
    Jo, jag fattar att det kommer vara så. Men jag ska igenom det! Att bli fri från laster känns som en oerhörd lockande tanke 🙂 Tack för pepp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.