Erika Åberg

Förberedelser

Som jag redan skrivit håller jag på att som bäst förbereda mig för nästa veckas fasta. Jag har pratat med olika personer om det hela, bollat tankar och idéer med sådana som är vana fastare och snart sätter jag igång! På Tehörnan och på Kahls på sjukhuset har jag köpt en massa goda téer som jag redan nu ersätter kaffet med. Och det går riktigt bra! Saknar inte alls kaffet nu efter några dagar!

När det gäller buljonger har jag valt Renée Voltaire eftersom de verkar vara godare än andra. Och de är ekologiska utan konstiga tillsatster. Dyrt, visserligen, men ska jag satsa på rena saker att stoppa i mig så ska jag.

Jag har även ersatt snuset med tobaksfritt snus. Även det går förvånansvärt lätt! Det ska tydligen ta cirka 2 veckor innan nikotinet har lämnat kroppen och det är först då som man kan säga att man är kroppsligt fri från begäret. Men redan nu, efter bara några dagar, känns det riktigt lätt och bra!

På fredag kommer de grönsaker som jag beställt från Alskogs grönsaksodling, en ekologisk odlare strax utanför Umeå, där man kan beställa frukt och grönt för hemkörning utanför dörren! Tack för det! Råsaftcentrifugen jag köpt och betalat har jag inte ännu fått. Det verkar vara lite trubbel med leveransen, men jag hoppas att den kommer endera dagen nu! 

I helgen kommer jag satsa på kokt och vegetarisk kost som en första nertrappning. Det här ska bli spännande! 

 

Schemat jag ska följa har jag fått av Tom Juslin. Klicka på bilden här för att ladda hem det!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.