Effie Mode Och Smink Personliga Blogg

Hur man väljer höga klackar för att undvika Foot Pain

Kvinnor få bära höga klackar vid speciella tillfällen och helgdagar. Tyvärr kan bära dina favorit klackar ta påfrestningar och smärta till dina fötter. Problem med fötterna kan utvecklas genom att alltid bära dessa höga klackar. I bär klackar, bör du alltid komma ihåg vissa saker, dessa är följande:

Gorgeous!:

· Undvik att köpa klackar under tidig morgon eftersom foten tenderar att svälla under dagen. Vissa kvinnor bära höga klackar på natten, särskilt om det finns kväll parterna så det är bättre att handla höga klackar mitt på dagen för att få rätt passform.

· Söka hjälp från säljare i butiken för att korrekt mäta dina fötter. Innan du mäta, stå rakt och mäta båda fötterna. De har inte samma storlek som du kan märka.

· Försök att passa skor i olika storlekar. Högklackade skor skiljer sig i storlek beroende på tillverkare.

· Kontrollera alltid bredd som kan passa i längd skorna, där en skor men inte i bredd. Om foten är bredare än skon när du är i en stående position, betyder det att skon är för smal för dina fötter. Du bör hitta en annan som passar dig bäst.

· När du köper högklackade skor, bör du prova båda skorna och gå runt. Om du känner dig obekväm när hon gick skorna prova en annan. Inte bara köpa skor eftersom det är vackert och inbjudande, bör du köpa dem eftersom de passar dina fötter och ger dig bekväm promenad.

· Välj höga klackar med breda klackar. Detta ger balans till fötterna. Det kan undvika att stressa dig fötter jämfört med spetsiga klackar.

Du kan bära höga klackar så länge det inte påverkar aktiviteten hos dina fötter. Bära höga klackar under speciella tillfällen och inte på en regelbunden basis, eftersom detta kan anstränga fötter och kan leda till svår smärta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.