Fiskelycka

Mikael Lindström kroka fast en öringhona  70 cm  igår

Mikael Lindström kroka fast en öringhona 70 cm igår

Ska vi tro nu att fisket är igång på riktigt . Jag ha nu sutte å ögla igenom e-post o facebook  på Kraddselefiskets sida där såg jag en fin bild på en ung kille som hade lyckats kroka fast en fin harr på ca 1,6 kg GRATTIS Sen hade vi besök av Mikael Lindkvist å hans flickor Han lyckades kroka fast en öringhona ca 70 cm även ett stort GRATTIS till han me. Bilden fick jag låna av han   Tack Micke . I denna vecka har vi haft besök av en hel del familjer som kommer å fiska  de är kul att dom har hitta ett gemensamt intresse . Dessutom måste jag få skryta med att Ett nygift par Kom hit till Kraddsele på bröllopsresa  för att fiska . De kan man kalla kärlek 🙂
Ja de händer en hel del här på campingen . En liten campingen me mycke göra . Men jag klaga inte dehär trivs jag me . De är kuligare än att vara hemma å städa .
Min lata Inge idds int göra nått. När jag kommer in efter en lång lång dag så ser huset ut precis som jag lämt de Damm. hundhår överallt . Man sätter sej vi dator å stirrar . ett evigt surr i huvet . Nää nu gå jag å lägger mej å sover . I morrn är en ny dag me nya uppdrag ..
Dammråttorna får leva livet även ikväll me

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.