Länstyrelsens fiskekort en dålig service

Känner mej lagomt irriterad . De är 5:e person som kommer hit å vill ha hjälp med att köpa LÄNSTYRELSENS FISKEKORT. Jag säljer INTE Länstyrelsens fiskekort .fastänn jag har en fiskecamping . LÄNSTYRELSEN handskrivna fiskekort finns INTE längre . SOM SVAR JAG FICK ÄR ATT DET NYA FISKEKORTS SYSTEM DOM NU HAR ÄR MYCKET ENKLARE. Nu kan folk sitta hemma i lugn o ro å köpa sina fiskekort. I HELVETTE HELLER SÄGER JAG !!!!! Varför kom då folk hit å vill ha hjälp Jooo  för att dom inte kan. Sen ska du ha gott om tid för att skriva ut ditt fiskekort . medan de handskrivna tog bara dryga minuten. VARFÖR  går det inte sälja både via internet och det handskrivna  då tillfredställs alla .  VEM FÅR TA EMOT KLAGOMÅLEN ?? JOOOO Vi som bor här har nån turistisk veksamhet, Det här kallar jag för DÅLIG SERVICE
Jag undrar dessutom  hur många kommer att fylla i fiskestatestiken som medföljer fiskekortet

I dagens samälle så ska vi inte prata med varandra  vi ska knappa  å tatscha  på telefoner å datorer. Vi ser framåt då

Näääää JAG ÄR INTE BITTER  JAG ÄR FÖRBANNAT

 

 

5 kommentarer

  1. Olle

    I Sockholm kan man köpa en tågbiljett till tunnelbanan med mobiltelefon. Varför går det inte att köpa ett fiskekort med mobiltelefon?
    Är det månne nån byråkrat som har tänkt till ?

  2. Lilian Holloway

    Så rätt att bli förbannad. Det här är verkligheten för vi som använder tekniken, kan och nyttjar den, men som också tar hänsyn till våra kunder. Länsstyrelsen har inga kunder! De är ju ”bara” förmedlare av statliga direktiv.
    Bra att du tog upp detta mer än ovanligt korkade beslut, som nu ska omsättas i praktiken under kommande säsong. Att den här typen av nyordning kan vara jättebra för den enskilde, är en sak. Att bli utsatt för det utifrån sitt företagande, och inte kan påverka, är mer än bedrövligt.Skämmes ta mig f-n, Länsstyrelsen!
    Tack Ingrid!

  3. Vindeldalsbo

    Jag håller med dig till 100%!

    Jag har stött på samma problem med andra fiskekort längs vindelälven i Sorsele kommun…

    Kan inte någon virusbomba fiskekort.se så att vi slipper strula på med fiskekort på nätet!

  4. Håkan Rombe

    Håller med fullständigt! Kommunerna måste reagera. Detta slår undan benen för servicenäringen i glesbygden. Är tillsynen också digitaliserad? Man knappar in en kod vid hemkomsten, ’Jag har inte tjuvfiskat’! Där sparar Länsstyrelsen tjänster!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.