Fotografering som hobby

En liten blogg om Fotografering

Två nya kompisar

En av dem var mer planerad än den andra. Kameran var jag i desperat behov av, jag har ingen kompakt och snart ska jag på lite äventyr som jag inte vill släpa med klumpen på. Jag hade dock inte tänkt skaffa en Canon. Nä jag gått och trånat efter en Panasonic LX3:a i evigheter men dels så fanns den inte där jag brukar köpa alla fotogrejer och dels så är den några lappar dyrare.  Det ryktas dessutom att en LX4:a kommer i år så jag kan gott vänta på bättre tider och den. GPS:en var ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till.




2 kommentarer

  1. kim

    jag vill inte ta ned dig på jorden eller kasta skit. Garmin använder jag väldigt ofta i skogen som gps och hundpejl, och har haft nuvi navigator några månader även i bilen. Dock ger jag TomTom och Navigon samma betyg. Störst märke verkar i detta fall inte följa samma ide som dytare är bättre. Jag vill t.o.m påstå,mot mitt bättre vetande,att bättre är billigare.

  2. Anna Westin

    Svar till kim (2010-02-07 02:18)
    Så är det nog, jag har ingen uppfattning än. Hur som haver så la jag inte ut så många kronor för GPS:en (utgången modell) så det känns som om den får fungera lite hur som helst, det är bättre än vägkartan iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.