Fotografering som hobby

En liten blogg om Fotografering

Hjälp mig nu!

 

Jag hoppas att jag förts dagen på semestern ska kunna sätta mig i bilen och köra Norrland runt. Nu finns det de som räknar Gävle till Norrland, jag är INTE en av dem, så långt ner tänkte jag inte köra. Nä jag hade tänkt köra E45 så långt som det går, när skyltarna skrivs på Finska har jag kört för långt. Sedan tänkte jag köra gränsen till Finland ner och så ta kusten hela vägen hem till ö-vik. Som sagt, Det är vad jag vill göra, om det blir så vet jag inte. Det är långt till Juli och mycket kan hända på vägen dit.
 
Men nu till det jag vill ha hjälp med. Har ni läsare några smultronställen som man inte får missa här i Vildingarnas land? Alla tips välkomnas. En sjö som ligger spegelblank inne i en skog? En strand vid havet? Ett lagom brant berg man kan gå upp på?
Skriv gärna en kommentar med ett tips så kan jag kanske göra en sammanställning sedan som alla semesterfirare kan ha nytta av. Alla semesterfirare som läser min blogg dvs.
 
Jag kan själv slänga in några av mina smultronställen.
Klubbviken – Luleå. Ta båten från södra hamnen ut till denna lilla pärla i Luleås skärgård. Väl där så skippa stranden som ligger just där man går in land. Nä gå in i skogen och vandra till ni kommer på andra sidan ön.  Där finns små vikar med sandstränder och man är rätt så ensam.
Vildmarksvägen– har nog sagt det förut men det är ju himla vackert att åka den. Mycket natur för pengarna.
 

 

Fjällsikten – Inte så dålig när vädret är bra.

4 kommentarer

  1. Kjell

    Kan rekommendera Stornorrforsen uppe i Vidsel. Ett mäktigt ställe att bara sitta och njuta av dånet och friheten!

  2. Lars

    Bra initiativ!
    Kör så lite som möjligt på E4 när du åker söderut och kör längs gamla Riksväg 13 istället! Du får åka genom små fin byar och ofta närmare havet. Du slipper vajerräcken och stress samt vackra vyer!

  3. Anders Grahn

    Du bör göra en avstickare till Arjeplog och köra upp på Galtisboda. Utsikten är hänförande. Så även från Akkanålke väster om Arvidsjaur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.