snart 18

 
Bild från  http://rookiemag.com/ inte min på något sätt!

Idag är det exakt en månad tills jag fyller 18 år och det känns som att den här bilden talar ganska bra för hur jag känner över det. 

Jag trivs bra med att vara 17..17 har varit en bra ålder. Fast även om jag trivts bra med att vara "barn" har jag aldrig gillat när det förväntats mindre av en bara för att man är ung. När vuxna bara antar att man är mindre kapabel till något för att man är så ung. Det ligger säkert en hel del i det men det stämmer inte alltid och det är av mina personliga upplevelser som jag vet att man i den här åldern ofta blir underskattad.

Till exempel nu när det bara är studenter som är med i "Vem vet mest". Nivån på frågorna är så låg och lätt så det blev ju nästan pinsamt, programledaren påpekade det själv ett antal gånger han med..

Men visst finns det fördelar med att fylla 18, jag tycker bara inte att det är att gå på krogen som många andra, utan kanske att man nu kan få mer respekt, förhoppningsvis. 

2 kommentarer

  1. Emmy

    Jag håller med!!!:D:D Förutom att jag mest fasat för att växa upp och bävat inför att få mer respekt och större ansvar… Men nu känns det ganska bra och jag tror inte att man behöver växa upp förens man är redo för det;) Dock är 18 kanske ett bra årtal att börja jobba inför framtiden, eller så tar man bara varje dag som den kommer:)

  2. Agnes Karbin

    Svar till Emmy (2012-04-22 17:15)
    Jo jag tror att jag har målat upp en bild i mitt huvud att det kommer va jättehemskt fast jag egentligen vet att det nog inte alls är så farligt..hehe jag brukar vara ganska bra på att göra så. Du är så klok Emmy!!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.