Fredrik Karlsson

Tankar om saker

Tankar om vägbulorna i Umeå

Läste en artikel i vk ikväll och håller med att vägbulorna är galna i Umeå, vet inte hur de tänkt med vissa där de är brant från ena hållet och gradient från andra hållet och vissa är ju riktigt feta, felbyggda?. ÖK har ju varit ett populärt ställe att placera bulor på och och nu har de ju byggt om den helt och hållet, den var ju så otroligt rak, fin och jämn för något år sedan just efter att de byggt om den samt lagt ny asfalt och innan de hunnit lägga till alla hinder som är där nu (igen).

Vet inte vad de baserat beslutet på att ÖK måste bulas till sådär, hade varit billigare att istället bara sätta 30 på den vägen för att driva bort den trafik som lika gott kunnat kört på E4:an. Gasar man och bromsar hela tiden så släpper bilarna ut mer avgaser hursomhelst.

Tack vare vägbulorna så har Umeå t.ex inte blivit den vänligaste staden för exotiska bilar, som tur är så har inte jag någon exotisk bil men kan bara tänka mig vilka problem de måste ha genom att bli tvingad att planera sina rutter runt alla frankenbulor som vi har här 😉 Vet inte heller hur många exotiska bilar vi har i Umeå men vi har en hel del jänkare där vissa är riktigt låga.

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.