Myrorna

Det finns många konstiga ting på Myrornas. Näst sista bilden är byxorna jag köpte för några guldtior och sist men inte minst mina egna kläder. Kjol från Lindex och tröja Minimarket

Vad uppe på Myrorna idag. De firar 20 år och det var sjukt mycket folk! Ungefär 1/3 av besökarna var svarthåriga med piercings, även Metalfestivalbesökare åker tydligen på Myrornas. Jag tycker det är så himla kul att fara dit, och jag söker mig ju alltid till de konstigaste plaggen såklart. Beyond Retro i Stockholm är min bästa second hand-affär, har ni inte varit där MÅSTE ni gå dit nästa gång ni besöker hufvudstaden. Finns en i SOUK-gallerian om jag inte minns fel.

Jag hittade bland annat ett par svartvitprickiga byxor i 90talstyg och med resårmidja. Låter helt underbart va? 😉 Blir iallafall helt perfekt till ett vitt enkelt linne och röda kilklack, sen är det bara ut och parta loss på vilken klubb som hellst.
Hittade även en spetslöskrage jag ska sy fast på ett linne, en svart Tshirt i krossat sammet för 20 spänn och en svart skeppsliknande kavaj med puffärmar… (Bildbevis kommer en vacker dag)
De kallar mig galen.

2 kommentarer

  1. Frida

    Nej jag gjorde inte det för att den för det första hade gigantiska axelvaddar som inte gick att ta av, den vägde minst 1 kg och den kostade typ 200 spänn…Utan de tre grejerna hade jag köpte den 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.