goddagens soliga Umeå

Idag har jag städat på hotellet. Det har varit en fruktansvärt stressig och jobbig dag då jag fick ett sjukt drygt städschema, och all ren tvätt var slut så jag fick sprungit upp och ned för trapporna för att typ leta handukar. Plus en massa annat som gjort att jag idag kanske gått 15 000 steg mellan 07-16. Hann även inte ta någon lunch. Summan av kardemumman, var så trött vid 12-tiden idag så jag nästan somnade stående, och jag råkade även stöta min knäskål åt sidan när jag skulle putta in en säng. Uh

Men! Monki öppnade idag! Gick dit när jag slutade och det kändes väldigt konstigt att gå från jobbet och till en Monkibutik. I Umeå lixom. Jättekonstigt.
Det är ju även världens finaste väder vilket gjorde torget fullsmäckat med folk som käkade glass och solade, men jag stack hem efter snabbbesöker på Monki eftersom jag kände mig som en äckig disktrasa med flott i pannan.

Fredagskvällen blir lugn, Emma kommer hit med sin nya leksak Nikon D40 och jag ska ge en stabil grundkurs i foto. Vi ska ha en riktigt häng-slö kväll då vi båda ska jobba imorgon igen.

smella ya later

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.