Jag känner mig på knäppt humör idag

Tjao. Ska ut på stan nu och kolla in 2handbutikerna. Har hört att det är jättedåligt med 2hand här och att man typ bör åka in till Gbg istället, men vi får se. Ska även köpa en svindyr bok om industridesign eftersom vi börjar med den kursen nästan vecka, 360 spänn. De ä ju helt sykt!

jeans och skjorta Monki.

7 kommentarer

  1. Sofia

    Vilken snygg skjorta! Jag är också på jakt efter nån flanellhistoria.

    Jag har hört precis tvärtom vad det gäller second-hand, men så är också gräset grönare på andra sidan.

    Här i Göteborg kan jag rekommendera ”Emmaus” på Linnegatan och ”Ebbe & Haldis” på Vallgatan. Där är det vettiga priset i alla fall. Myrorna på järntorget har storhetsvansinne. Andra som är bra men lite dyrare är ”Botique Laila” på Götebergsgatan, ”Ragtime” på magasinsgatan, ”Vintage” på Storgatan och ”Beyond retro” i Arkaden.

  2. sofie

    men klart dom har bra stil gulle, men ibland ser dom ändå ut som små bebisar! haha. dissar inte dom eller dig, ba deras ansiktet ibland på bilder. pussepusspuss!

  3. Frida

    Åh, vad bra med tips! Är de öppna helger också? Jag och killen tänkte dra en tur in till Gbg nästa helg, gå på Coco Chanel utställningen och sånt, så det är ju perfekt med 2hand tips!

    Ja Myrorna har fått total storhetsvansinne över hela Sverige, vad är grejen med att ha en skjorta för typ 200 spänn?! Ka man ju lika gärna gå på HM.

  4. Frida

    FIA; Jag köpte dem på Monki förra året! De är i riktigt 70tals-stil och jag älskar dem. Tror nog Monki har något liknande nu inne i butik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.