nu får det vara nog

Tog en cykeltur ut i sol/regnet och hittade en supersöt liten 2handbutik vid namn Veras Garderob. Och självklart hittade jag nått där. Jag skulle ju vetat bättre, går jag in i en 2handbutik brukar jag 9/10 gånger komma ut med någonting. Denna gång var det en ring för 25 kr och ett par mockashorts med hög midja, väldigt inspirerad av filmen Revenge of the Nerds från 84 som jag såg igår. Känner mig lite som Steve Urkel i dem. Översta bilden är en av 100-tals änder som simmar omkring i kanalen.

Nej usch, jag har så himla ångest för mitt shoppande. Jag måste verkligen sluta, jag har ju inga pengar! Varje gång jag köper någonting nu väntar jag bara på att det ska stå " ej godkänt" och när jag kommer ut får jag en liten ångestattack, även fast jag är nöjd med det jag köpt. Nej nu får det vara nog, nu blir det inge mer shopping.

( och ja, soppåsen is still there! Den innehåller ändå bara konservburkar så ni kan vara lugn.)

3 kommentarer

  1. Nina

    Diggar soppåsen som fortfarande ligger i hörnet (för det kan väl inte vara en ny?), du är en sån trendsetter Frido!

  2. Frida

    HAHAHAH jag vet! Den har varit där i 3 dar. Men det är faktiskt konservburkar och jag vet inte vars man ska he dem. Jesper, my roommate bör ta dem tycker jag, det är ju han som vet 🙂

    naw, tack 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.