bloggpaus skulle jag tro

Jag tror att det kommer bli lite glesare inlägg här på bloggen. Efter 4 år i bloggvärlden börjar jag nu tröttna lite. Tycker inte det känns roligt längre, känner mest en press och blir stressad över att jag måste hitta på inlägg. Jag orkar inte lägga ned 2 timmar på att göra ett nedrans collage. Orkar inte vakna på morgonen och tänka " vad ska jag ha på mig idag som jag kan lägga upp på bloggen?".
Att blogga är tusan ett heltidsjobb.

Vet att detta är ett dumt argument, men det känns även som om det finns så galet många andra (mode)bloggar som gör ett sånt himla mycket bättre jobb, så jag orkar inte ens försöka längre. ( Börjar faktiskt bli less på alla andras bloggar huvudtaget. Modebloggsoverdose nanting! )

Nu säger jag inte att jag kommer överge bloggen helt, kommer fortfarande blogga. Men inte varje dag. Bara när jag har lust

2 kommentarer

  1. SofiaLinnea

    Du är då en upp-och-ned-människa du 😉 Du behöver väl inte bestämma dig; blogga när du känner för det och strunta i det när du inte vill. Vi kommer att läsa även om det inte uppdateras lika ofta. Bättre med inlägg med inlevelse än inlägg som du pressar fram. Lägg inte av!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.