gammalochbitter

Tonårsfasoner

83232E71-2DFC-4781-8B4D-A61523B0B9A1

 

Jag är förälskad, det slog ner som en blixt för mig idag! Det tog mig bara nästan 1 år att förstå…strutsbeteende delux!

Men så kommer vi till det riktigt kniviga. Blickarna och vad som sagts har allt varit vad jag önskat mig. Sen kommer det där avståndet och tystnaden…så nu sitter jag här och känner mig som en tonåring. Jag vill skrika : Lämna mig inte, ser du inte så bra jag är! Det känns som om hjärtat ska slitas ur kroppen och jag kan lika gärna lägga mig ner och dö. Banalt och skrattretande! Jotack, jag vet 😀 😀

Ännu mer patetiskt blir det då han inte vill ha mig. Det tog mig också nästan 1 år att förstå…. Förmodligen har jag skrämt ihjäl han eftersom han är tyst! Jag är bra på mycket, jag kan t om trolla bort en karl! 😀

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.