Hur mycket älskar SD Sverige egentligen?

I början av maj höll Jimmie Åkesson ett vårtal där han hävdade att ”EU dränerar oss på makten över vårt eget land”. Jag säger inte emot det i sig. Jag är själv otroligt kritisk till EU och anser det vara en mycket odemokratisk organisation som skadar Sverige (och världen) på många sätt. Jag och Åkesson är nog inte ense om på vilka sätt alla gånger men det är en annan fråga.

Vad jag har lite svårt att få att gå ihop är Sverigedemokraternas aktivt förmedlade självbild av omsorg om Sveriges självständighet och motstånd mot EU:s ”klåfingrighet” med att man samtidigt ger sitt fulla stöd till både NATO-medlemskap och DCA-avtalet (Det senare ett avtal som ger USA nästan obegränsade befogenheter och friheter att agera på svenskt territorium och i princip utplånar Sverige som självständig nation). Om inte det är att ”dränera oss på makten över vårt eget land” så vet jag inte vad som är det.

Sverigedemokraterna är ett av de partierna som starkast, ofta och mest högljutt talar om att utlänningar ska ta seden när de kommer till Sverige (om de ens ska få komma hit). De är även de som kraftfullast anklagar utlänningar för att stå för vålds- och sexualbrott. De verkar dock inte oroas det minsta av de problem som USA:s militär dras med på båda de områdena både internt och gentemot lokalbefolkningar i länder där de verkar, vare sig det sker på inbjudan av respektive regeringar eller under ockupation. Utöver detta så utgör även drogrelaterade brott ett stort problem. Är det vad vi vill ha i Sverige? Behöver vi mer kriminalitet?

Om du tillhör de som är positiva till NATO-medlemskapet som ett skydd mot den ”hemske ryssen” så kom ihåg att DCA-avtalet inte bidrar till något ökat skydd ur den aspekten. Det är ett separat avtal som ligger utanför NATO-medlemskapet, även om det naturligtvis är ett ypperligt verktyg för USA att tillskansa sig ännu mer inflytande och kontroll över det svenska samhället.

I Sverige kommer USA-personal och deras medföljande släktingar och familjer åtnjuta en hög grad av åtalsimmunitet. Så vilka möjligheter kommer t.ex. en svensk kvinna som blir våldtagen av en USA-soldat ha att få någon upprättelse? Det stannar dock inte vid individuella fall av övergrepp, översitteri och maktmissbruk. Kommer du ihåg SD:s idylliska dröm om Sverigehuset? Om du stör dig på vindkraftsparker och andra byråkratiska regleringar påtvingade från staten så vänta tills du får USA:s krigsmakt som granne. Det kommer vara USA:s miljöregler som gäller när de bygger och administrerar sina fastigheter och faciliteter och då kommer lokalbefolkningens krav på rent vatten, ren luft och bullernivåer att stå sig slätt. Det är naturligtvis omöjligt att förutsäga exakt hur omfattande det Sverige som vi skryter om och är så förälskade i kommer att förändras, för att inte säga upphöra men om DCA-avtalet går igenom och t.ex. Washingtons/Pentagons vilja ställs emot allemansrätt, arbetsmiljö, äganderätt m.m. så kommer definitivt Washington att dra det längsta strået.

Sverigedemokraterna är absolut inte ensamma med sitt anspråk på kärlek för ett fritt och självbestämmande Sverige. Alla riksdagspartier är i varierande grad medlemmar i denna falsksjungande kör. Men en sak är klar. Sverigedemokraterna verkar inte älska Sverige. Åtminstone inte mer än deras ledande representanter älskar makt. Om de verkligen är de nationalister de säger sig vara så skulle det vara omöjligt för dem att godkänna detta Quisling-avtal.

Sverige ska stå självständigt och vara fritt från inflytande från främmande makt, vilken den än må vara. Den 18 juni kan det vara slut med det om riksdagen godkänner regeringens proposition att sälja ut vårt land. Kräv av dina politiska representanter att de röstar nej.

2 kommentarer

  1. brorson

    Jag tror att SD hade drabbats av övermod. Men egentligen var deras tillbakagång bara marginell och bidrog sannolikt till att rädda kvar KD och L i parlamentet. Det hade inte sett bra ut, om de hade åkt ut därifrån, men suttit kvar i Sveriges regering.

    SD har trott för mycket på en promenadseger till regeringsmakten i riksdagsvalet 2026. För att visa sig regeringsdugligt har man gjort för stora eftergifter i potentiella SD-väljares ögon, när man stödjer den utförsäljning av Sverige, som pågår. 210 år av neutralitet, som hållit Sverige utanför krig, kastad på sophögen.

    Det nutida rysshatet i Sverige är ren rasism. som anspelar på det genetiska arvet efter mongolväldet fr.o.m. mitten av tolvhundratalet och drygt 150 är framåt och omfattade både Ryssland och Ukraina. Mongolerna hejdades innan de nådde fram till den nuvarande gränsen mellan Ryssland och baltstaterna, dock inte av väpnad motstånd utan av terrängen, som hindrade det mongoliska rytteriet. Därför vände man söderut och hade erövrat Ukraina tre år efter erövringen av Moskva. Ännu idag är terrängen mer gynnsam för ett anfall mot Moskva söderifrån än västerifrån. Varför Ryssland ser ett Nato-medlemskap för Ukraina som ett större existentiellt hot än baltstaternas Nato-medlemskap.

    Frågan är ju om kriget i Ukraina handlar om Rysslands syd- och västutvidgning eller om EU:s (Stortysklands) östutvidgning. Den tyska (och svenska) vapenindustrin behöver ett nytt krig för sin egen överlevnad. Tysklands vansinniga energipolitik håller på att leda till en avindustrialisering av Tyskland, vilket ökar den tyska vapenidustrins relativa betydelse. Man kan ju inte gärna utlokalisera produktionen av stridsvagnar till Kina. Likheten med förspelet till första världskriget ökar hela tiden. Samma kapprustning. Samma misstro mot varandra. Och svenska politiker, som inte vill framstå som ”fega” inför andra stats- och regeringschefer inom Nato.

    • thedoctor (inläggsförfattare)

      Hej brorson!

      Jag håller med om att SD kanske har drabbats av övermod. Dock anser jag att deras framgångar beror mindre på deras egna aktiviteter och mer på hur värdelösa de andra partierna varit. Sossarna har ju t.ex. gång på gång svikit sin väljarbas och det går ju att göra ett tag, så länge man har dumlojala gamla gråsossar som röstar på dem vad de än gör men de dör ju bort vartefter. De två partierna som SD tagit flest väljare ifrån är Moderaterna och Sossarna, så framförallt när Sossarna lyfter upp SDs främlingsfientlighet och rasism så undrar man ju vad det var som tidigare lockade de väljare till S som numera är SD-sympatisörer.

      Jag håller även med om att rysshatet i Sverige är rasistiskt. Åtminstone så utnyttjas den gamla traditionella russofobin för att återuppväcka och underblåsa rysshat och våra makthavare och regeringstrogna medier har lyckats över förväntan. Jag har till och med sett att man använder bilder på karoliner och Karl XII i propagandan. Är det så att det slumrat en revanschlystnad för den förlorade stormaktstiden bland politiker och medier? Avhumaniserande tillmälen som orcher och åsikten att ryssar per automatik ses som opålitliga, lömska och onda har fått stor spridning i det svenska samhället. Att man dessutom helt ogenerat bedömer ryska överträdelser, krigsbrott och brott mot internationella lagar efter en till synes helt egen måttstock och samtidigt inte bara blundar för Israels och naturligtvis USAs egna brott visar tydligt att upprördheten inte har med brotten i sig att göra utan vem som begår dem och vem/vilka de begås emot.

      Svenska politiker visar tydligt att de inte tjänar det svenska folket eller mänskligheten överhuvudtaget. Jag vet inte vilka sorts löften regerings- och oppositionspolitikerna fått av Washington men för det första skulle jag inte lita på dem och för det andra så spelar det ingen roll om de håller vad de lovat för ingen vinner ett kärnvapenkrig. Om det skulle gå så långt att det blir kärnvapenkrig så hoppas jag faktiskt att våra korrupta makthavare överlever. Det vore rätt åt dem att komma upp ur sina bunkrar till den förödelse de själva varit med och orsaka. De kommer säkert fortsätta att skylla på Putin och Xi Jinping och kanske till och med stå där i den radioaktiva öknen och stolt hötta med näven mot öst och säga ”Haha! Där fick du Putin!” för att sedan förgås av strålningsskador och svält. Det var det värt. 🙄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.