Snö, sol och sillkungar!

Tänk om jag bara skulle skriva så här – Idag kom höstens första snö, det är torsdagen den 17:e oktober och jag har haft ont i huvudet hela dagen. Vad skulle det vara för vits med det?

Att det snöat vet som de flesta redan om, åtminstone här i Umeå-trakten. Och att jag haft ont i huvudet är knappast intressant. Jo, jag vet – en del berättar sån´t på fb hela tiden. Också vad det är för väder. Fastän de flesta redan vet det! Och det är ju fritt – att skriva vad man vill, menar jag.

Det är ju också en frihet. Att ingen behöver korrekturläsa, rätta och sen i sista hand kanske reducera det – så att det aldrig kommera att publiceras, någonstans alls. Nej, jag gillar det fria ordet – ska nog skriva något allvarsammare imorgon. När jag inte har ont i huvudet. Sedär – nu vet i varje fall ni som läser det här, om det i varje fall! Och hur kul var det att få veta!

018 (2)

Men – oktobersolen lyste fint och smälte bort snön, mannen cyklade till apoteket o köpte alvedon och vi råkade ha gott fika hemma! Och bokförings-verifikationerna, som skulle bokförts idag flyger inte iväg till imorgon – och inte heller fakta-underlaget till vetenskaps-kortisarna jag tänkt skriva idag! Tror att jag ska välja den om ett nytt fynd av sillkungen, man gjort i Kalifornien. Tyvärr var den redan död, precis som andra sillkungar man hittat. Men fem meter lång var den – det ni!

Hoppas på att må bättre imorgon!

IMG_3603IMG_3666 IMG_33212.jpg

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor