Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Ryggschmertzen

Landslagsuppehållen är som en ond drog för min blogginspiration. Samma sekund som uppehållet börjar dör min lust för att skriva om innebandy.

Tur då att det finns hängmatcher som Järfälla-City. Vinsten var helt sanslöst viktig för Citys vidkommande. Seger mot Jönköping borta och Helsingborg hemma, och saken är definitivt klar.

Såg att Lasse B var tongivande i Järfälla-matchen. Vi får hoppas att il Capitano tagit sig ur den lilla svackan han varit i för att nu styra skutan i hamn. Tillsammans med Jakke Lundmark är han nog den viktigaste spelaren i laget.

Intressant förvärv av Erik Forsgren så här inför seriespurten. Granskning väntar när balrogerna kommer på besök i slutet av månaden.

Sverige vann Finnkampen. Anna Wijk fick beröm av Vaara och Vickan noterades för 4 poäng på en period, umeådamerna tar för sig!

I min kalender finns det ett ordspråk för varje vecka. Där citeras Platon, Aristoteles, Orson Welles, Churchill m fl. Döm av min förvåning när jag ser att veckans citat kommer från Wayne Gretzky. ’Du missar 100% av de skott du aldrig skjuter’. Det känns som att the Great One talar direkt till umeås innebandyspelare?

Det går trögt för Anja. Tydligen är det sikten som är problemet. Jag hörde något om att ’ända fram till starttiden hoppas man att solen skall titta fram’. Ja, kan hon inte åka bra i annat än solljus så blir det nog inga medaljer denna gång. Var det inte konstant snöstorm i Åre 2007?

Skidsäsongen ligger för tillfället helt nere pga ryggskott -KATASTROF!

Förresten, det är inte bara skidsäsongen som ligger nere, all fysisk aktivitet är just nu omöjlig. Jag ligger och samlar damm.

/Gustaf

2 kommentarer

  1. Innebandy enligt mig

    Krya på dig hälsning: hoppas skottet går över.
    Mycket skott idag, vi husägare skottar snö som galningar, Umeåspelarna får kloka skottord av Gretzky och mannen som älskar att plåga sin kropp har ryggskott.
    Tycker det var nice att du kommit till skott och skrivit ett inlägg, det var på tiden!
    ”de sämsta blogginläggen är de som aldrig skrivs”…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.