Demo

Idag har jag demat lussebullar och kaffe på Ica Gormét.  Den butiken har i många år varit en utav mina absoluta favoritaffärer, Ica i överlag står högt i kurs hos mig.

Höjdpunkten under dagen var då två frusna och kaffesugna kvinnor kom och smakade lite kaffe och lussebulle hos mig.  Deras planer att gå på kafè och dricka sig en kopp kaffe och fika lite hade grusats då de sett att kön in på kafèt slingrade sig långt bakom husknuten (typ). Så stötte dom på mig  och fik sig GRATIS fika. Och visst bjöd jag på påtår. Ena kvinnan tog sig ett paket pepparkakor  och öppnade och bjöd både mig och sin vännina…..jag tyckte det var roligt, och det var roligt att jag blev uppskattad där jag stod.

På vägen hem handlade jag och Daniel på Maxi, vilket är en av våra favorit hobbies.

Hemma gjorde vi hemmagjord pizza och tittade på "Bilar" tillsammans med Benji. hans vattkoppor verkar redan ge med sig, skönt för honom.

I morgon är det tänkt att vi ska fara till maria och Rasmus i hopp om att smitta Rasmus med vattkoppor. Läste dock info på internet att idag kan man vaccinera sig mot vattkoppor.

På tal om vaccin, börjar vakla igen när det gäller det här med svininfluensa sprutan. hade ju bestämt mig för att vi alla skulle ta den, men efter att ha läst lite info om människor som blivit förlamade å allt vad det är börjar jag ännu en gång vackla…..Om bara någon kunde bestämma åt mig.

 

Nu ska jag mysa med min man.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.