Varför detta matsug?

Då jag väntade Dennis var det INTE jag som var sugen på gosaker hela tiden, utan Maken. Jag tror han gick upp mer i vikt än vad jag gjorde under graviditeten. Nu jag gick jag ju bara upp 5 kilo men ÄNDÅ.

Och hans "skendräktighet" verkar inte ha gått över trots att pojken numera är 1½ år gammal. Varje kväll så fort vi lagt oss så frågar han om jag inte är "hungrig med honom" eller om jag inte vill "fika med honom". Jag misstänker att han indikerar på att han helst hade velat att jag klev upp, gick ner och ordnade något åt honom att äta.

Nu har ju inte min man samma problem som jag då det äller att lätt öka ett par hekto i vikt så fort han ätit något, eller ökar i vikt gör han säkert men han kan ganska snabbt göra sig av med den vikten inom ett par timmar om ni fårstår vad jag menar….På en annan stannar alla hekton på väl valda platser på min kropp.

Jag brukar dock sällan, eller aldrig rättare sagt, gå upp och göra nå snacks åt honom, och eftersom jag har infört matförbud i sängen och sovrummet så ids han sällan gå ner för att hämta något. Tur det, annars hade väl jag varit  dubbelt så fet som jag är idag, och det är inte lite.

Ikväll har vi tittat på Johnny Depp….eller jag har tittat på johnny medans maken har tittat på själva filmen,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.