Härligt

 

 

Måste säga att jag tycker att denna dag har varit riktigt härlig. Kan inte påstå att den tredje dagen på diet har varit så svår som jag trodde, tvärtom, den har varit riktigt bra.

Somnade rätt sent igårkväll och fick faktiskt sovmorgon till klockan var över nio idag. HÄRLIGT.

Och att vakna upp och se att solen strålar ute var ju inte helt fel det heller.

Vid lunchtiden idag byltade jag på både mig och Dennis massor av kläder så traskade vi först förbi Ida för att hämta Benjis glasögon som vi glömde där häromm dagen. Hon undrade varför jag var alldeles snöig i håret å överallt, men det var kylan som frostat ner mig.

Sedan gick vi hem till mamma och Benji. Väl där bjöd mamma pojkarna på pannkaka och jag åt min"mat". Härligt med varm soppa efter att ha varit ute i kylan.

Hon på s-h-e sa att jag inte skulle vara ute och promenera nu de första veckorna…. (som om jag brukar det i vanliga fall ha ha) men jag kunde inte låta bli att vara ute i solen idag. Och den gav mig så himla mkt energi.

Jag och mamma pratade om min jobbiga tonårstid och om då en utav lärarna jag hade på Sandbacka skolan drunknade då vi var på läger resa.  Jag har ju som jag tidigare sagt hittat mina gamla dagböcker och massor av andra saker från tonårstiden. Och så klart kom tårarna för både mig och mamma då vi pratade om den fruktansvärda olyckan. Det var så mkt man förträngt som dök upp då jag läste allt jag skrivit om vad som hände.

jag och Benji satt och ritade ett tag. och jag måste säga att jag tror att Benji kommer att bli en riktigt duktig konstnär. Han är riktigt duktig på att rita. Om man jämför med mig iallafall.

Dennis somnade såklart i vagnen då vi var på väg hem. Jag packade på honom och isolerade så att han inte skulle frysa ihjäl. Att sova ute i vagnen i denna kyla är nog inget att föredra för ett litet barn. Medan han sov så gick jag in och började rensa allt skräp i byrån, en HEL DEL skräp, det blev en halv sopsäck. jag lät Dennis sova i ca 30 minuter och kollade till honom med jämna mellanrum. Jag var rädd att jag klätt honom för mkt.

Hittade efterc 6 månader laddar sladden till våran nya videokamera. WOHO, så nu ska det böra filmas på allvar!

 

Kram på er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.