Hanna Wallin

Hurtigrutenliv

Glad Påsk!

Hej! Sorry før den dåliga uppdateringen men helt ærligt har jag inget av intresse att skriva. Men jag kan passa på att ønsla alla en riktiga Glad Påsk och hoppas att alla kommer njuta till fullo av ledigheten 🙂 till er som ær ledig dvs… Før många bær det nog av till fjælls dær man firar den på bæsta sætt enligt mig, jag ær avis! Fast på sætt och vis bær det ju av, æven før mig till fjælls 😉 Ær ju omringad av dem mest hela tiden.

Det har blivit många timmars øvertid de senaste dagarna och det ær minst sagt slitsamt. i och før sig så ær man ju hær før att jobba, det finns inte så mycket annat att gøra på båten… Idag låg vi i trondheim tillsammans med nordlys dær två av mina kompisar jobbar, så jag var øver och sa hej till dem! tacka vet jag att jag jobbar på midnatsol, mycket finare! haha. Var æven in till byn tillsammans med de andra nattjobbarna. Tog oss en fika och njøt av det fina vårvædret. Sommaren ær på ingång!

Oj, måste rusa. jobbet kallar.

lite babbel bara, som sagt glad påsk! Kram

2 kommentarer

  1. Isabelle

    Hej Hanna!

    Är så sugen på att jobba på hurtigruten och hittade in på din blogg när jag googlade om det. Hur gör man för att få jobb där? Har du nåt tips? Jag fyllde i nån formulär på hemsidan men det känns som att man kanske måste göra nåt mer för att märkas? Skulle bli jätteglad för lite tips! =)

  2. Isabelle

    Åh! Tack så mycket för ditt svar. Vill hemskt gärna ha mail-adress till någon av cheferna! Kanske kan du maila den till mig på [email protected]? Antar att det är en fördel att besöka dem oxå, jag är mycket i Östersund så då kan man ju bara ta nabotåget till Trondheim.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.