Hanna Wallin

Hurtigrutenliv

Trondheim

God kvæll! I inlægget nedan føljer ett antal bilder från de senaste dagarna! Det ær superfint væder och nætterna ær U N D E R B A R A. tyævrr orkar man inte slæppa med sig kameran hela tiden men några stunder har jag ændå lyckats fånga. Och problemet med den instængda kameran i lådan, var inte mersvårløst æn att lyfta upp en spånskiva som låg øver. Haha! Hoppas i alla fall på många kommentarer nu, eftesom sjælv bilduppladdningen tagit mig cirkus en timme pga. den otroligt dåliga internetuppkopplingen. Så gør mig glad vettja! 🙂

Idag har jag och Charlotte (hon jobbar också natt, i cafen) varit på cykeltur i Trondheim. Eller ja, shoppingtur skulle væll vara ett mer læmpligt namn 😉 Det var bara luft i hjulen på en av cyklarna, så jag fick agera chafføur på våran lilla tripp. Genomsvettig!! Men det var skønt att komma sig bort från båten lite, och att brænna några hundralappar ær ju aldrig fel 😉 Kom tillbaka trøttare æn någonsin, eftersom jag de senaste dagarna har haft lite problem med sømnen, och trodde att NU får jag allt sova. Nej då, klarvaken och 2 timmars sømn på hela dagen, ack ack! Och i morgon ska jag och Charlotte førhoppningsvis få hænga med på en utflyckt tillsammans med passagerare till svartisen. Har ingen aning egentligen om vad det ær, men det ska ændå bli kul om jag inte ær zombie vid det laget!

17 maj nærmare sig med stora steg också. Det blir skoj!

Vi høres, har næmligen skaffat norskt mobilnummer 😉

KRAM

En kommentar

  1. Jon & Jennie

    Ditt liv på båten låter helt underbart! Just nu är vi barnfria och sitter på Lottas uteservering (ca: 20gr varmt 18:10) och skall snart beställa mat. Längtar tills du kommer hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.