Hjorts Bekännelser

Än finns det hopp!

Modo körde över Mora och vann med 8-1. Viktigt att göra mycket mål när serien är så tajt som den är. Vinner Modo mot Örebro imorgon så väntar en av de viktigaste matcherna i klubbens historia. Södertälje hemma på fredag i Fjällräven Arena. Jag jobbar på fredag tills klockan 20:00. Verkar inte finnas någon rättvisa i detta land. Vart är arbetskamraterna när man behöver dom?

Storvreta körde över Pixbo i tre raka matcher och det var aldrig något snack om det. Intressant att se betygsättningen i den andra matchen som också var en tv match. Mattias Samuelsson var dominant och gjorde bl.a. två riktigt snygga mål. Han fick en fyra i betyg. Fråga mig inte vad som krävs för att få en femma? Oskar Henriksson i Pixbo fick också en fyra i betyg. Ska jag vara ärlig så la jag inte ens märke till han under hela matchen. Han borde dock ha varit för jävla bra eftersom att han fick samma betyg som Mattias Samuelsson. Pixbo hade bättre betyg i snitt än vad Storvreta hade. Ni som såg matchen förstår att det kan tyckas väldigt underligt. Det var för övrigt samma person som satte betyg på den matchen som det var i vår sista match borta mot Pixbo. Vi hade ett snittbetyg på under 2 och Pixbo ett snittbetyg över 3. Pixbo vann matchen med 5-4 och då fick vi två mål helt felaktigt bortdömda. Mycket intressant betygsdömning.

Falun bjuder på bra motstånd i den andra semifinalserien. Tror inte att vi kan räkna bort Falun. Dom verkar ha fler liv än katterna.

Jag säger bara Don Ciya Hajo for president. Vilken kille. Han spelade ett år med oss i Dalen. Under det året gjorde han lumpen samtidigt och kunde inte göra sig själv rättvisa. Väldigt synd att han valde att flytta hem. Nu räckte inte hans fyra mål till seger men man måste ändå säga att det är väldigt starkt av en "brunkare" att hänga fyra kassar i en semifinal. Jag kommer ihåg att hans fysik var helt enorm. Tror han gjorde 60 dips eller något liknande. Sedan var han nära på att springa ut beepbandet. Han var och snuddade på 17 om jag inte missminner mig.

Mitt finger ser för jävligt ut. Tror jag måste uppsöka en läkare för att få det undersökt. Ska lägga upp en bild på fingret i nästa blogginlägg. Sedan ska jag skicka räkningen till Peter Lövgren.

/AC

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.