Epilog

"Hundra på gentilitetsskalan. Jag och Filip sitter i Carl-Philip-sviten i morgonrockar och dricker grogg" säger Oscar när jag lyfter luren på torsdagskvällen.

Syket är inte bara tält, trånga friggebodar och jävulskap. I går såg man till att styra upp Trästockfestivalen i Skellefteå och placerades rockstjärnemässigt i finast möjliga miljö: Carl-Philip-sviten på hotel Best Western mitt i Skellefteå.

"Nej, nu ska jag lägga in en vedklabb" sa Oscar och la på.

*****

En viktig påminnelse: Någon gång under lördag eftermiddag (mellan 12 och 16) kommer P3 att spela upp intervjun som gjordes bredvid friggeboden på Hultsfred. Den som vill höra en rakt igenom jovialisk Oscar berätta om den anfäktelse det innebär att sova på golvet och konstant frukta för att råka slicka i sig hudavlagringar bör ratta in rätt frekvens redan nu för att inte riskera att missa något.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.