Innebandyn Flyttar Ut

Äntligen helg

Då var det äntligen helg igen efter många om och men. Min vecka har bestått av att gå i skolan och att träna. Så när man inte sitter hemma och plugga springer man runt och slår på en boll. Denna vecka har dock haft sina avvikelser från det vanliga.

– Jag har vandrat gatan jag bor på upp och ner för att lägga lappar i brevlådor för nu ska man bli lövkrattare. Yes, ni läste rätt! Den nya idén för att samla ihop pengar till vår Tanzania resa är att vi skall kratta löv så här lagomt till att hösten sveper sitt mörker runt oss.

– Insamlingen av innebandyklubbor går som på löpande band vilket må jag säga är riktigt possitivt. Folk är i alla fall villiga att skänka begagnade klubbor. Så på nån vecka ska jag försöka lära mig att kapa klubbor och att linda dem lär man ju sedan vara lite av en expert på. 😉

– Veckans glädje besked tar sportkedjan Intersport, de skall eventuellt hjälpa till att sponsra med lindor och t-shirts. Det gjorde hela fredagen till en fest. Eller jag kan ju citera en hört på träningen, "Att spela innebandy är som att festa nyktert", dvs jag tackar för att ni ska se över lagret, jag blev mycket glad och jag ska komma ihåg det. Så nu väntar vi spänt på att det skall bli tisdag så att vi får se vad de kan hjälpa oss med! Jippi!

Någon som avviker lite från helgensplaner kan noteras som ingen match. Vi taggar istället måndag och hemmapremiär i Gammliahallen då vi möter Skellefteå 19.30. Be there!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.