Jenny Söderholm, Umeå

EN FLOTTIG HAMBURGARE FRÅN GOLVET?, JAVISST!

Nu har jag bara tänkt spotta ut en massa svammel som jag gått och tänkt på. Fan vad jag beundrar alla dessa tappra anställda som jobbar med att steka flottiga hamburgare på resturanger, håller ni inte med?. Åtta till tio timmars pass av att stå och servera olika kunder trevliga som sura som fulla.
– Ja tack, vad får det lov att vara säger den anställde?.
– En full man eller kvinna, (men vi säger att det är en man). Jag vill ha en sådan där jävla dubbelhamburgare och plus plus plus meny och tio dippsåser och tjugo smält ost, och en extra stor dricka för jag är skithungrig.
– Ja visst svara den anställde trevligt, och en sådan ska man behandla som vilken kund som helst, dryga jävlar. Det slutar ändå så med ett oaptipligt bordsskickt från den fulle mannen och han äter säkert inte upp allt, eller så hittar han ny mat på golvet och äter det också, eller så kastar han maten på sin bordskamrat och tycker att det är jätte roligt. Stor eloge till er som servera och lagar hamburgare 8 timmar eller mer per dag. Vi höres………….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.