Möten på stan, La Boheme och tjuvskytte

Jag var med i VK i helgen och klagade.

Jag har aldrig filosoferat över hur artiklar är skrivna förrän jag upptäckte att journalisterna är väldigt opartiska och objektiva, vilket jag tycker är väldigt bra. Alla parter får säga sitt och det är inte vinklat åt vare sig det ena eller det andra hållet. Det märktes på flera håll i tidningen, det fanns till och med en artikel om VKs tankar när det gäller rapportering. 

De har huvudet på skaft!

Hursomhelst, vad saken än gällde så är det alltid kul att vara med i VK. Och tack omgivningen för allt stöd! Jag har fått många givande diskussioner.

Jag gick nyss över tegsbron efter en spelning på Tegs äldrecenter och mötte bakom stadskyrkan en man med cykel och ett packat cykelsläp med madrass.
Han sade: "spela nånting då! Typ nåt Fleetwood Mac!"

Jag som är så dålig när det gäller låtar… Jag spelade nåt bluesigt och han sjöng med, "my baby left me for another man" och jag kunde undvika att undra om det var en personlig tolkning med tanke på madrassen i cykelsläpet.
Vi skiljdes med glada miner.

Senare på torget möttes jag av ett gäng killar varav en sa "Tja!". Bara det var kul, kanske hade han sett mig i tidningen?

Hälsa gärna på mig på stan, det uppskattas alltid!

I kväll är det genrep för La Boheme på Norrlandsoperan. Det bästa med att repa på operan är att vi smygrepar inför publik ett par gånger innan det blir premiär, så det känns aldrig riktigt nervöst. Vi har aldrig diskuterat etiken runtom hur mycket man får avslöja om en produktion så jag ska inte avslöja för mycket men jag kan berätta att
vi kommer att ta i så det hörs ordentligt.

Eftersom jag inte skriver så ofta ska jag passa på att rekommendera en bok: "Älga-Gustav på tjuvskytte!" som jag läser just nu. Jakt-, Fiske- och bygdehistorier. Häftad. Smålänningens Förlag AB. 256 sidor. Tryckår: 1969. Bokhöjd: 19,5 cm.

Ändring i schemat: spelningen den 30/5 är avbokat och ersatt med en spelning på Lundsgårds marknad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.