Johan Bäckström, Lycksele

Prillan

Jag har ALDRIG i mitt liv sagt eller antytt att personlig assistent jobb endast är för idioter som inte kan få ett annat jobb! punkt slut, o d e konstigt ’prillan’ att du inte kan skriva ditt eget namn, eftersom jag vet mkt väl vem du är.
nej stan nu
hejdå

2 kommentarer

 1. Prillan

  Kan säga att ditt svar förvånar mig inte det minsta. Du har faktiskt nedvärderat olika typer av vårdarbeten.Skulle inte ha citera dig vad du har sagt, fel av mej. . Men att du sagt någonting liknande om P-ass jobb står jag fast vid.Men det är väll varken första eller sista gången du inte stå för vad som kommer ur din mun. Själv har jag inget behov av att figurera men namn bild osv i olika medier som vissa andra har!

 2. Isak

  Ni har en del att diskutera, det här med människovärdet, är ju inte
  något som man kommer fram till
  vid första fyllan. Men om ni efter
  den femte tycker att ni är så mycket bättre. Då måste ni turas om att va fulla och tycka. Kan garantera att ni komer att förskjuta varandra, redan efter första träffen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.