Johanna Bredén, aupair

Förlåt, förlåt, förlåt…

.. för min uppdatering. Den är under all kritik och jag vet om detta! Men när jag bloggar på andra ställen också så blir det så mycket att upprepa så det är därför. Men ja, en liten update kan ni ju få i alla fall.

Först ut så går det så bra på jobbet så jag funderar på om det verkligen är jag som jobbar där. Jag blev månadens säljare i februari bland annat och det är en grym merit ska ni veta! Och jag är självklart ödmjuk och hur glad som helst och tanken som jag har är att jag ska upprepa min prestation, om och om igen!

Det går bra i hushållet också. Jag har fått mitt egna rum (snett efter nyår) så nu bor vi bara två i lägenheten. Har dessutom hunnit måla om i köket, toaletten, vardagsrummet och hallen och börjat att inreda lite mer seriöst. Jag synkar fruktansvärt bra med han som jag bor med så vi kommer bra överens och det är rent av stiligt här nu!

Och i övrigt så rullar livet på som vanligt. Det är många helt underbara och snälla människor, mycket fest, många utflykter, många planer och det verkar som om det roliga aldrig tar slut. I helgen som var t ex var jag på tatueringsmässa i Trollhättan där jag gjorde två stjärnor under vardera nyckelben. Och i slutet av mars så ska vi åka med tattoobåten (jag, Master, A och min syster) och där har jag till och med tid för en halv sleeve på min arm!

Så jo, jag lever och njuter riktigt av varje sekund. Och allra helst på jobbet. När man har hittat rätt så har man så det är inte konstigt att jag längtar dit varje söndagkväll och tycker att det är så roligt så att veckan går så grymt fort. Det är ju redan torsdag till exempel, och jag tyckte att det var måndag igår!

Och jag ljuger inte när jag säger att det som är här och just nu gärna får fortsätta i all oändlighet. Om man jämför med arbetslösa månader så är det här snäppet vassare. Eller snäpp och snäpp, snarare sjumilakliv!

Så fyller jag ju dessutom år idag, och det är kul bara för att. Själva grejen med att bli ett år äldre är inte så speciellt, och det är ju ingen unik dag i sig. Men då blir man påmind om att ännu ett år har gått så kan man titta tillbaka och se om man verkligen gjorde rätt val sen sist – och ja, det har jag gjort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.