Jörgen Eriksson, Mullsjö

Snicare vet hur man andvänder en kofot

När det är fredag blir man som en annan människa vid tretiden ungefär. Man börjar känna sig som varm i kroppen och man vet att man får gå lite extra tidigt från jobbet. Alla fall så for jag vid tjugo i fyra iväg mot systembolaget och sedan raka vägen hem till Umedalen. Då upptäckte jag att jag glömt mobilen i byggbaracken. SATAAAN! jag kan inte vara utan min mobbe hela helgen och den enda som hade nyckeln bor i Robertsfors. Det är tur att snickare vet hur man andvänder en kofot och nu säger jag inge mera 🙂

Det är ju kulturnatta i helgen och jag vet faktiskt inte om jag ska fara på det ikväll lr imorrn lr båda kvällarna. Alla snackar ju om Di Leva, men ärligt talat s tycker jag inte att han är så speciell, åker hellre till Bjurholm och tittar på Eilert Pilarm. Laddar även inför Eurovison finalen imorgon. Tycker det är nått speciellt med Melodifestivalen ändå, man blir som lite patriotiskt när nån ska representera sitt land och man har ju tittat på eurovision sen man var ett litet fjöl. Men jag tror inte att Perelli har någon chans faktiskt, för dom dära turkländerna röstar ju bara på varandra.

’In case i don’t see you. God mornig good evening and goodnight’

2 kommentarer

  1. Madde

    Vad menar du med turkländer, Turkiet är ett land…de som brukar rösta på varandra är forna sovjetländerna och forna Jugoslavien-länderna…tänk på att det kan låta väldigt rasistiskt när du uttrycker dig så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.