Jörgen Eriksson, Mullsjö

kärlek

Att varva i brännboll kan inte jämföras med nått annat. Svårt att beskriva känslan när man sprungit med halvnyktra ben runt banan som ett tok och mötas av ett vrål från kamraterna som är värre en Green devils hejarklack. Sen slänger man sig ner på backen av andnöd och föröker förstå vad man just lyckats göra och sen får man en klunk öl av någon i laget. Det är kärlek det 🙂

Vi hade hur som haver hur kul som helst igår. Vi spelade 4 st matcher som nästan tog knäcken på oss. Lyckades vinna två st och var bara några ynka poäng ifrån att vinna en tredje också. En utav matcherna som vi förlorade måste jag helt enkel skylla på domaren. Jag vet att man inte ska skylla på domarna, för det kanske inte är så lätt att döma två lag med en massa fyllhundar..MEN! hon var fan totalt värdelös. Hon såg fasiken sämre en en helblind blindgångare och skällde o gnällde så dreglet fullkomligt sprutade ur käften på henne.

Det blev då en massa öl under dagen och mer öl på kvällen. Vi i laget och några supportrar slash vänner träffades. Blev en ganska kort kväll, för alla var rätt slitna och vissa drog rätt tidigt. Idag är det nya tag som gäller. Nu blire vännäs, grillning och titta på noisemakers på pub Marias.

/Jöggas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.