Jörgen Eriksson, Mullsjö

Kan du vissla Johanna

Har nu varit hemma från jobbet i tre dagar och inte gjort nånting känns det som. Men imorrn ska jag jobba och det blir ju bara den dagen för på fredag är det ju midsommar. Har läst på litegranna om vädret här i Ume trakten och det ser ut som om vi kan äta både sillunchen och grillmiddagen ute i år. Fast man skulle förbereda sig på lite kalla vinder, men det är ju bara att ta en nubbe extra som värmer.

Har suttit och plöjt gamla filmer i veckan och vissa filmer blir man aldrig less på märker jag. Man hade ju rätt många barndomshjältar när mna var liten och Stallone kan jag erkänna var min största efter McGyver. Tycker faktiskt att han i denna film är en riktigt duktig skådis. Dvs han gör en bra roll 🙂

Har spelat in bidraget till melodifestivalen idag med Jakob. Det var hur kul som helst. Speciellt när vi skulle spela in bitarna i låten där vi skulle vissla och ingen av oss kunde hålla oss för skratt. Så det slutade med att en utav oss fick lämna rummet haha. Nu taggar vi för matchen ikväll också heja heja.

’Meet me halfway’
/Jögga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.