Jörgen Eriksson, Mullsjö

AC/DC

Första kvällen på semestern var rolig, men det fick jag sota för dagen efter. Vaknade hos min kompis Joel och hade en lite lätt dunkande huvudvärk. Men som senare övergick till en utav dom värsta bakfyllorna jag haft. Igår vid 8 tiden på kvällen kände man sig någorlunda som en människa och kunde få i sig lite mat. Så det blev en lungn lördagkväll för mig allfall. Hämtade min bror som hade varit på firmafest och skjutsade hem honom till Vännäs.

Nä nu ska vi prata rock and roll.

According to ACDC-bootlegs.com, Sony BMG has confirmed by way of a contest announcement that AC/DC’s new album is set for an August 2008 release.rumor has it AC/DC will embark on a ’farewell’ tour later in the year, meaning that they could be breaking up or retiring for good. The band last did a full scale tour in 2001, but toured again briefly in 2003 before disappearing.

Jamen det är ju strålande. Dom kommer tillbaka och jag som trodde dom hade lagt ner för gott. Ett nytt album i augusti och sen en ’farewell’ turne runt världen. Visst är band som Iron maiden, springsteen, kiss, och många fler band väldigt populära och dom har ju nästan haft en speling i Sverige varje år. Men jag kan lova att om nu AC/DC kommer till Sverige för det var ju sist 2002, så skulle dom lätt kunna sälja ut 10 st Stadion och 10 Ullevi, för så poulära är dom dära gubbarna. Men jag lägger väl upp en utav deras bästa låtar då, för er som inte vet vilka dom är 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.