Jörgen Eriksson, Mullsjö

Det kan hända den bästa

Regn. en hel dags regn är väl det tråkigaste som finns. Kan inte komma på nått som är tråkigare och mer trist, speciellt nu när det är semester. Vi hade ju som planerat att spela in videon idag till våran Mullsjö låt, men det får nog vänta tills imorrn när solen skiner.Trots vädret så sitter jag och småfnittrar lite nu faktiskt. Hade lämnat in min cykel på service som ni kanske har läst. Verkstadsgubben ringde igår och berättade att cykeln var klar för hämtning. Idag när det ändå regnar, så passade jag på att åka och hämta cykeln. Lastade på cykeln på cykelhållaren och glatt visslandes började jag köra hemåt. När jag kommit till Bjenberg så hör jag en klunk ljud och tittar snabbt bak i backspegeln. Där ser jag en cykel rullandes och studsandes i 90 knyck på vägen. Pallnitar med bilen och suckar högt och sen kommer skrattet. Ibland ids man inte ens bli sur, utan det är bara att inse att vissa saker kan även hända dom bästa.

Cykeln den knövla jag in i Kent o saras ladugård, för den behöver en ordentlig service nu kan jag säga. Ville som inte åka tillbaka med cyckeln till rep killen, vore lite pinsamt.

6 kommentarer

  1. jonte

    Hej! Jögga
    jag tror att service blir dyrare den här gången. De blir roligt imorgon när vi ska spela in låten.

  2. Jonte

    Vilken otroligt underbart trevlig dag vi har haft. Den trevligaste dagen under hela min semester hittills, men jag hoppas att fredagen den 18 blir ännu trevligare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.