Jörgen Eriksson, Mullsjö

En Mullsjö historia del 1

Tre balla råruggers tog en kofot och 2 lampstackara å begav sig mot det som kunnde ha varit århundradets resa. efter 15 minuter, tre svettiga killar och en matt kofot tog dom sig in i ruskslotte. stanken va olidlig! mörkret var skrämmande. men värst var odören från Kristers nerpissade brallor.
Det tog ca 40 minuter att ta sig igenom drivorna av hundmat och gammla sockar, uppätna glödlampor och diverse småben. men tillslut komme vi ut i friska luften. men när vi väl kommit ut så märkte vi att en järv kar fattades. Kenth ’Kofoten’ Melinder. vi letade i flera flera flera minuter.
Tillslut hittade vi honom ihopkrupen bakom en gammal mikro och resterna av ngt som kunde en gång varit en byrå. ja där låg Kenth gnagandes på va som fanns kvar att förtära, han låg där med en gammal wookpanna som innehöll gamla råttsvansar, tändstift, några oätna hundben och en skvätt råolja. när karln va mätt å belåten tog vi kofoten dom 2 lamporna och Krilles pall han hade med sig för att kunna vila mellan bråten. ut i verkligheten och tog den halft uppätna Renaulten och sprang hem i säkerhet.

Onsdag. Är hmmea från jobbet, för jag känner mig inte riktigt frisk och kry för att jobba helt enkelt. Bli väl att sitta inne idag och se en massa idrott skulle jag tro. 200 meters finalen blir riktigt rolig att se. Bolt kommer ju att knäcka Michael Jonssons gamla världsrekord. Om inte han gör det så kommer Jeremy Wariner att göra det, för den killen är ruskigt snabb också

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.