Jörgen Eriksson, Mullsjö

Tvättmästaren

Tvättmästaren

Haha så roligt man har på jobbet ibland. Har skrattat så mycket dom hära två dagarna, att man är helt matt när man kommer hem. Har jobbat på bilbolaget på teg i snart 4 månader, vi håller på att renovera båda dom stora bilhallarna. Men jag måst5e säga att trevligare arbetsfolk får man ju leta efter. Alla på bilbolaget är så enormt trevliga och roliga. Dom hära två sista dagarna har vi skrattat mest hela tiden medans vi jobbat, och skrattat har fortsatt in till baracken på fikatimmarna. Och vem är då roligast? Jo det ska jag tala om. Det är den sk ’Tvättmästaren’ Gubben som handtvättar bilar hela dagarna. Owe sa att jag skulle akta mig för honom, för han pratar så mycket. Inte tänkte jag på det förrens han kom fram till mig och började prata. På 10 minuter sa han nog mer ord, en vad jag brukar säga på en hel dag. Han bara matade på med ord och meningar, så jag tappade sammanhänget i konversationen. Jag försökte avsluta, men han hade mig i ett järngrepp, jag var fast, jag var tvungen att lyssna och allt jag tänkte på var hur snabbt han pratade. Jag försökte hålla mig från att skratta, men han var så rolig att jag höll på att dö.

Nu ska jag vila nån timma, sen kanske jag sprättar en pilsner. Blir en lung kväll, för jag ska svartjobba imorrn. Ja just det ’staten’ ni hörde rätt. Jag ska tjäna svarta pengar mohaha.

Över o ut./

Jögga

En kommentar

  1. Bilbolaget arbetare

    Han heter Roger. Sjukt rolig gubbe, börja gärna prata aktier med honom, då blir du kvar en halv arbetsdag. Tro mig, jag har provat 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.