Jörgen Eriksson, Mullsjö

Tisdagen

Alexander Skarsgård

Gokväll på er. Har nyss klämt i mig en massa makaroner med korv utan ketchup. Verkligen inte så gott utan ketchup har jag märkt, men orkade inte åka till affären bara för ketchupens skull, så jag fick peppra med en massa aromat istället. Har varit o tränat idag igen. Det känns så tungt att träna ensamen att inte ha nån träningspartner. Man får inte den där riktiga glöden och peppen smo man kan ge varandra när man är två. Jag måste nog åka till Vännäs och träna med lillkrille nånkväll. På torsdag får man se ett avsnitt till av Prison break allafall och tillsvidare så kan man ju titta på HBO’s nya miniserie Generation Kill med Alexander Skarsgård i huvudrollen. Rätt stor roll ändå för att va en liten svensk.

Sitter och tittar och funderar på en hemsk historia som jag fick höra av Ted som jag jobbat med nu under några veckor. Han berättade om sin son och hur han under 10 år har kämpat mot staten och deras mygel för att mörklägga olyckan om hans son’s död. Hur Åklagarna skyddar varandra och mörklägger allting. Rätt sjukt ändå. Man kan inte tro att Sverige är ett sånt land. Man trodde ju att Sverige var typ det ärligaste och mest rättvisa land i världen men icket. KOlla in detta klipp så får ni själv en uppfattning.

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=272014&treeId=902001&renderingdepartment=2.757

I helgen blire fullt upp som vanligt. Byta bakstötdämpare på audin fredagkväll. Hjälpa en kompis med huset på lördag dagen, sen fest i Bjurholm på kvällen.
Nä he på lite musik på stereon och sen duschen.

På återseende

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.