Jörgen Eriksson, Mullsjö

Du är uppsagd min vän

Ja nu är man från och med uppsagd från sitt jobb idag. Kändes konstigt att skriva under uppsägningspapperet på nått vis. Nu blire full huggning på att söka nytt jobb under mina 2 månaders uppsägningstid.

Nu behövs en öl eller flera för att smälta det hära.

7 kommentarer

  1. Don't take too many

    Lycka till! Du är ung och har initiativförmåga. Kommer att ordna sig.
    Men det är inte säkert att du kommer att bygga på ett tag, kan bli något annat.

  2. Mattias Karlsson

    Tjena jögga! ja va ska man säja… fan vilken satsning ncc gör på oss unga.. Man märker att dom insett att de har dåligt med unga i företaget.. och så har dom ju så bra framförhållning och planering…. eller inte 😛
    // mattias aka stor gipsarn

  3. DTTM

    Ett gott råd, MK. Gnäll inte på arbetsgivare här på bloggen. Säg det till dem direkt eller via facket, men bli inte kända som sådana som angriper arbetsplatsen offentligt. Det är en av de dummare sakerna man kan göra. Man minskar risken att bli anställd av någon annan med många procent. Särskilt när man gör de på nätet där man kan ”googlas”.
    När det gäller vilka som avskedas är arbetsgivarna också bundna av lagar.

  4. Jögga

    gnälla på arbetsgivaren? vart läste du det i bloggen då. jag delade med mig av min känsla av att bli uppsagd från ett arbete, det är allt.

  5. DTTM

    Tänkte inte på dig J, inte alls. Skrev ju MK. Klart man känner sig som du gjorde när man blir uppsagd och inte fel i att vädra det.
    Bara det att jag vet hur arbetsgivare funkar och att bland det man försöker undvika mest av allt är sådana som angriper arbetsgivare offentligt. Dumt att dra på sig.
    Keep it up, lycka till! Skulle förvåna mig om inte du klarar dig bra. Ett hantverkskunnande i bagaget, initiativrik, mångsidig och verbal. Borde gå bra det, även om det kommer att byggas lite ett tag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.