Jörgen Eriksson, Mullsjö

Leverprov snarast

Hej alla bloggläsare. Hjälpte Alex igår för tredje kvällen i rad. Fick följa med och byta däck på 3 st ultrabussar. Shiit så tunga däcken är att handskas med, känns i kroppen kan jag lova. Var så slutkörd efter att ha jobbat till från 7 på morgonen till 11 på kvällen i tre dagar, så jag förstod vad som var på G, nämligen att försova sig. iförsig 2 timmar bara men det känns ändå lite pinsamt och man blir irriterad på sig själv och man måste stressa iväg och skita i fruckosten som är så viktig.

Imorrn är det fredag och då funderar jag på om jag ska åka en sväng till Mullsjö och dricka nå öl med Jeremias ågren lr om jag ska fara på Lövens hemmamatch och dricka lite öl där. Sen på lördag är det storkalas på Rött här i stan. två kompisar fyller år jämt och dom har då hyrt en festlokal med dj bartenderja typ hela kittet. Helt sjukt vad helgerna är uppbokade i min skalle just nu. kommer att blir några tuffa helger

25/10 Fest på Rött
31/10 Desolate Village spelar i Vännäs på vingen, alltid lika kul att att fara på deras spelningar

1/11 Daniel och Jonas fyller 30 och har hyrt festlokal. Jag kommer med gitarren

7/11 Taklagsfest/invigningsfest med grabbarna o tjejerna på bilbolaget.
8/11 Älgfest i underbara Mullsjö. Dricka sprit o äta älg o svälj

14/11 Den årliga firmafesten för hela företaget. Ska va på Äpplet och kika på the Legends. Ni vet ’Henrik ’Elvis’ Åberg Johnny ’Roy Orbinson’ Duvert och Jerry’ Jerry Lee Lewis’ Carlsson. Sen blire ju förståss mat och mycke sprit också.

Sjukt lik Elvis är Henrik Åberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.