Typiskt

Typiskt mig..

Gjorde en beställning på cdon.com i söndags eftersom jag är sinnessjukt less på SVT och kanal 6 (världens sämsta kanal), 3 av dem dyraste kanalerna och dem enda kanaler förutom tv4 som vi har.

Gjorde alltså beställningen i söndags. Fick mail i måndags att dem hade postat mitt paket, fick sms tisdag att Posten hade fått mitt paket. Sedan har jag inte hört någonting. Rimligtvis borde jag fått paketet i tisdags, senast i onsdags. Men har inte sett röken av det. Och inte kom det igår heller.

Så i sann Olofsson anda så skickade jag iväg ett skällmail. Skällde ut dem för att gå ut med falsk reklam om snabb leverens. Ljög ihop någon historia om missade kalas pga dem inte skickat ut presenten som jag beställt från dem. För jag hade minsann gjort allting rätt, hade lämnat rätt adress och kollat så allting fanns i lager och det ena med det 34;e.

Efter att jag skickat iväg mitt arga mail går jag in i min mail och kollar orderbekräftelsen (som min mail förresten sorterat som skräppost) ännu en gång. Och vad ser jag? -Jo, jag har ju visst gjort fel. Jag har skrivit heeeeeelt fel postadress. Men mailet är redan skickat och jag håller fast vid att jag minsann inte har fått någon information om att byn har bytt postnummer. Nejnej, det har aaaaalltid varit sådär. Fy vad pinsamt!

Och värst är att det är inte första gången heller. Har skickat ett liknande mail till Ellos och skällt ut dem för att ha världens sämsta hemsida, att det gick minsann inte alls ta bort gjorde beställningar från dem. Jag hade alltså gjort en beställning mitt på dagen och fick höra sedan att min syster och mor också skulle beställa fast med rabatt. Och man har ju på sig till kl 18 samma dag att ångra sin beställning. Fast jag tycktes ju inte lyckas. Skickade då ett gnäll mail till dem. Och fick som svar att jag hade redan tagit bort min beställning kl 14.24 eller vad det nu stod och att dem inte kunde göra mer. Stackars Kundtjänst kände jag då.

Jaja, långt inlägg, ska sminka mig och sedan fara till jobbet. Hejsvejs

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.