Helg

Här kommer en resumé av helgen som (snart) varit.

Fredag: kom hem efter jobbet. Robert har gjort en helt sjukt god fläskfilé med kantarellsås och ris. Jag for sedan och tvättade bilen, hade råkat "spilla" bensin som runnit efter hela sidan på väg hem från jobbet. Kände skuld att tvätta bort det. Sedan fick vi besök av Helens pojkväns lillebror m. vänner. Trevligt trevligt.

Lördag: Vaknade tidigare och for till stan. Kollade på möbler till v-rum och badrum. Kollade även in lite köksbord samt lite smått och gott. Jag ÄLSKAR Expo på Teg. Love it. Jaja, for sedan till Bygdeå för att handla och hade sedan planerat att fara till m&p för att göra rödlökscheesecake inför kräftskivan. Så blev inte fallet utan for istället till Jepser på kalas som vi inte glömt men däremot tagit fel på dagen. Men Jepser verkade inte blivit ärrad för livet av att vi kom sist. Sedan efter ett trevligt kalas åkte vi till H & R för kräftskivan. Hade riktigt trevligt, åt och åt och åt hela kvällen lång.

Söndag: Har varit i Bygdeå har tränat. Kom precis hem, ser då att Volvon har fått punktering. Volvon är nu inne på sin 3;e punktering iår. Ska köpa nya däck nu runtom så är det gjort sedan.

Nu: Sitter och skriver medan Robert lagar mat och eldar. Är nöjd med tillvaron och längtar till flytten. Precis som de 2 senaste månaderna alltså. 

Tjallå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.